Машинка за бричење | Rowenta | TN3651F0


Цена:
ден 1,819

Description

  •  Мини КИТ
  •  Безжично користење
  •  Титаниум облога
  •  Суво и мокро користење
  •  Глава за бричење
  •  Прилагодлива должина за брада од 3-6мм
  •  Батерија: AA 1.5V

Можеби би ве интересирало

Recently viewed