Машинка за бричење | Philips | S1142 / 00


Цена:
ден 2,799

Description

  •  Shaver Series 1000
  •  Безжична употреба
  •  Четка за чистење
  •  Капаче за заштита
  •  Глава што се движи во 4 правци
  •  Самоостречки сечива
  •  Целосно полнење за 8 часа
  •  40мин бричење со едно полнење
  •  Индикатор за батерија

Можеби би ве интересирало

Recently viewed