Машинка за бричење | Philips | MG3730 / 15


Цена:
ден 2,999

Description

 •  Мултистајлер 8 во 1
 •  DualCut технологија со два пати повеќе ножеви
 •  8 алатки за брада и коса
 •  Додатоци што можат да се мијат
 •  Гумена рачка што не се лизга
 •  Челични самоостречки ножеви
 •  Без потреба од подмачкување
 •  LED индикатор
 •  Целосно полнење за 16 часа
 •  Безжична работа 60мин
 •  Батерија NiMh
 •  Вклучени додатоци: Метален тример
 •  Tример за нос и уши
 •  Чешел за брада што се нагодува: 3-7 мм
 •  2 чешли за подникната брада: 1 и 2 мм
 •  3 чешли за коса: 9
 •  12 и 16 мм
 •  Кутија за одложување
 •  Четка за чистење

Можеби би ве интересирало

Recently viewed