Машинка за бричење | Philips | BT5502 / 15


Цена:
ден 4,599

Description

  •  Може да се мие под вода
  •  Жично и безжично користење
  •  1 чешел
  •  Прилагодлива должина за брада 04-20мм
  •  40 должини
  •  Четкичка
  •  Торбичка
  •  1 час полнење
  •  90 мин користење
  •  Батерија: NiMH

Можеби би ве интересирало

Recently viewed