Машинка за бричење | Philips | BG3010 / 15


Цена:
ден 2,999

Description

 •  Систем за удобност на кожата: ги пресекува влакната со различна должина без контакт со кожата со острите рабови
 •  1 фиксна поставка за должина 3мм
 •  Елемент за бричење:  заоблени врвови и хипо-алергенска фолија
 •  Wet & Dry (суво и мокро): 100% Водоотпорен
 •  Ергономска рачка за максимална контрола
 •  Безжична употреба
 •  8h полнење
 •  50min работа
 •  Батерија: NiMh
 •  LED индикатор
 •  Четка за чистење

Можеби би ве интересирало

Recently viewed