Машинка за бричење | BaByliss | MT727E


Цена:
ден 3,799

Description

  •  10 во 1 Безжичен мултифункционален тример за лице,  тело и коса кој може да се мие
  •  3 глави кои се менуваат: прецизен titanium carbon тример за нос и уши
  •  4 додатоци за брада 5-8мм
  •  Сечиво што се нагодува 1-3.5мм
  •  2 сечива за тело: 3 и 4мм
  •  60 мин безжична работа
  •  8 часа полнење
  •  База за полнење на батеријата на која се наоѓаат и сите додатоци
  •  Вклучено во пакувањето: четка за чистење,  торбичка

Можеби би ве интересирало

Recently viewed