Машина за шиење | Veritas | Sarah


Цена:
ден 7,299

Description

Машина за шиење

  •  Бела-црвена боја
  •  13 програми за шиење
  •  шиење на патент
  •  рамен штеп
  •  цик цак
  •  декоративен конец
  •  конец за скриено порабување
  •  ЛЕД светло
  •  автоматска дупчица

Можеби би ве интересирало

Recently viewed