Машина за шиење | Veritas | Janis


Цена:
ден 6,499

Description

  • бела боја
  •  9 програми за шиење
  •  шиење на патент
  •  рамен штеп
  •  цик цак
  •  конец за скриено порабување
  •  автоматска дупчица

Можеби би ве интересирало

Recently viewed