Магнезан Б6 | Dr. Viton


Цена:
ден 320

Description

Dr. Viton Magnezan B6 е додаток на исхраната  кој допринесува за нормална функција на нервниот систем.

Во комбинација, минералот Магнезиум и витаминот Бб допринесуваат за:

  • Нормална функција на нервниот систем (невротрансмисија и мускулно стегање вклучувајки го и срцевиот мускул).
  • Одржување нормален енергетски метаболизам.
  • Нормална психолошка функција.
  • Намалување на заморот и исцрпеноста.

Корисниците на Magnezan B6, користат и Ashwagen.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed