Лепенки маска за затегнување на кожата околу очи | Lab Biome | 60 парчиња


Цена:
ден 990

Description

Затегнете ги и намалете ги фините линии со овој супер ефикасен фластер за очи.

Уникатните постбиотски активни, ферментирани екстракти од северна капина и дива малина помагаат во поддршката на микробиомот на вашата кожа.

Тие ја зголемуваат отпорноста на вашата кожа на ефектите од урбаниот начин на живот, го подобруваат сјајот и регенерацијата на кожата, додека ја одржуваат здравата кожа и помагаат да го задржите вашиот природен младешки изглед.

Нанесете ги фластерите на пределот под очите.

Оставете да отстои околу 15 минути, фрлете ги по употреба.

Избегнувајте директен контакт со очите.

Нежно намачкајте го остатокот од серумот на вашата кожа.

Погоден за секојдневна употреба.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed