К2 комплекс | Dr. Viton


Цена:
ден 573

Description

К2 Komplex е додаток на исхраната составен од витамин К2 (МК7), Калциум од морска трева, Витамин Д3, Цинк и Магнезиум, кој придонесува за одржување на нормални коски и заби.

Витаминот К придонесува за одржување на нормални коски и нормална коагулација на крвта.

Калциумот е потребен за одржување на нормални коски и заби.

Витамин Д3 придонесува за нормални коски и заби и нормална апсорпција/искористување на калциумот.

Цинкот придонесува за заштита на клетките од оксидативен стрес.

Магнезиумот придонесува за одржување на нормални коски и заби и за намалување на заморот и исцрпеноста.

 

Корисниците на K2 Komplex користат и Omega-3 и San Sebastian Turmeric – Curcumin.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed