Куркума | San Sebastian | 30 капсули


Цена:
ден 483

Description

San Sebastian – Turmeric (Curcumin) претставува додаток на исхраната кој содржи куркума и црн пипер.

  • Куркумата помага за одржување на ефикасноста на имуниот систем и здравјето на белите дробови и на горниот респираторен тракт.
  • Куркумата дава поддршка на зглобовите и коските и има антиоксидативно дејство.
  • Придонесува за подобро варење на исхраната и стимулира производство на дигестивни течности во телото.
  • Куркумата помага за олеснување на дигестијата на мастите и ја помага нормалната функција на црниот дроб и жолчката.
  • Ја поддржува циркулацијата на крвта и функцијата на срцето и нервниот систем.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed