Коректор за околу очи | Light Beige N12 | 4gr


Цена:
ден 1,195

Description

Со нанесување на COULEUR CARAMEL Concealer ги неутрализирате темните кругови, црвенилото и другите помали несовршености на кожата.

Кремaстата текстура е пријатна за нанесување на кожата и содржи хранливи органски масла добиени од сладок бадем, баобаб и шеа путер.

Со природен, лесен и прашкаст финиш.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed