Коректор за лице | Perfect Ivory N31 | 7ml


Цена:
ден 1,975

Description

Коректорот за зајакнување на сјајот на лицето од COULEUR CARAMEL е совршен придружник кој на пределот околу очите му дава посвеж и подмладен изглед. Течната текстура лесно се нанесува и обезбедува природен, блескав финиш.

Ги прикрива знаците на замор, ја навлажнува кожата со одбрани органски активни материи и поседува ревитализирачки ефекти.

Идеален за контурите на очите.

Природно блескав финиш.

Хидрира и ревитализира.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed