Колагенска крема за околу очи за секој тип кожа | Vlift | 15 ml


Цена:
ден 1,220

Description

Биополимерите од природно потекло ја измазнуваат и подобруваат кожата во околуочната регија, давајќи и позатегнат изглед.
Нанесете на околуочната регија наутро и/или навечер.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed