Кафемат | Bosch | TIE20504


Цена:
ден 43,000

Description

Панелот Easy Select, кој е лесен за користење, го олеснува изборот на кафе.
Без разлика дали се работи за едноставно црно кафе или вкусно капучино – ако го сакате вашето кафе без никаков напор, панелот Easy Select е токму она што го барате: Благодарение на неговиот лесен дизајн, можете да се движите низ сите опции и точно да изберете кафето што го сакате.

Уживајте во сите пијалоци со притискање на копче.
Дали сте предизвик да направите кремасто капучино? Не повеќе. Без разлика дали сакате лате макијато, капучино или еспресо, користете OneTouch на целосно автоматска машина за еспресо на Bosch за да направите кафе и млечни пијалоци само со притискање на копче.

Практично чистење за долготрајно уживање.
Calc’n Clean практично го комбинира чистењето и отстранувањето на бигорот на вашата машина, за да можете да поминувате повеќе време уживајќи во одличен вкус на кафе. Ве води низ секој чекор од процесот, обезбедувајќи најдобар квалитет и функција на кафето, а истовремено помагајќи да го продолжите животниот век на вашата машина.

Секогаш најдобар квалитет на кафе благодарение на оптималната подготовка гарантирана од системот Aroma Max.
Кога станува збор за подготовка на кафе со одличен вкус, треба многу да се земе предвид: брзината на протокот и количината на вода, температурата на грејачот, мелењето на зрната. За тоа се грижи системот Aroma Max со својата беспрекорна технологија, кој гарантира одличен квалитет на кафето.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed