Кафемат | Bosch | TIE20301


Цена:
ден 42,400

Description

Димензии - 378 x 247 x 420 mm
Волумен резервоар за вода - 1,4 l
Број контејнер за грав - 1
Капацитет на сад за свежo кафе - 250 гр

Уживајте во сите пијалоци со притискање на копче.

Дали сте предизвик да направите кремасто капучино? Не повеќе. Без разлика дали сакате лате макијато, капучино или еспресо, користете OneTouch на целосно автоматска машина за еспресо на Bosch за да направите кафе и млечни пијалоци само со притискање на копче.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed