Кафемат | Bosch | TIE20129


Цена:
ден 36,000

Description

Димензии на производот - 378 x 247 x 420 mm

Број на канти за жито - 1

Капацитет на сад за свеж грав - 250 гр

Список на млечни пијалоци кои може да се добијат со притискање на копче без поместување на чашата - Капучино, Лате Макијато

Уживајте во сите пијалоци со притискање на копче.
Подготовката на кремасто капучино е вистински предизвик за вас? Не е веќе. Без разлика дали сакате лате макијато, капучино или еспресо, користете ја функцијата OneTouch на целосно автоматската машина за еспресо Bosch за да подготвувате кафе и млечни пијалоци со притискање на копче.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed