Звучник | JBL | Xtreme | Црн


Цена:
ден 21,990

Description

Ослободете моќен звук насекаде.
Покрај базенот. Излети. Само дружење. Забавата ја прави музиката. Преносливиот Bluetooth JBL Xtreme3 звучник без проблем ви овозможува JBL Original Pro Sound. Со четири драјвери и два JBL Bass Radiators, моќниот звук ги привлекува сите, а со PartyBoost можете да поврзете повеќе звучници преку JBL PartyBoost за да постигнете уште поголема забава.. Малку дожд може да ви ја расипе забавата, но на водоотпорниот и отпорен на прашина Xtreme 3 нема да му се случи ништо, а удобниот ремен за носење со вграден отворач за шишиња ќе го олесни преместувањето на забавата во затворен простор.

Технички спецификации

 • Звучен систем: 7.1.4
 • Звучен систем: 7.1.4 канал
 • Напојување: 100 - 240V AC, ~ 50/60Hz
 • Вкупна излезна моќност на звучникот (Max @THD 1%): 880W
 • Излезна моќност на саундбарот (Max @THD 1%): 440W
 • Излезна моќност на сараунд звучникот (Max @THD 1%): 2x70W
 • Излезна моќност на сабвуферот (Max @THD 1%): 300 W
 • Сабвуфер драјвер: 10" (260 мм)
 • Литиумска батерија: 3.635V, 3283mAh
 • Времетраење на батеријата на сараунд звучникот: до 10 часа (може да варира во зависност од типот на содржината и ниво на јачина)
 • Број на HDMI видео влеза: 3
 • Број на HDMI видео излез (со зајакнат аудио повратен канал, eARC): 1
 • HDMI HDCP верзија: 2.3
 • Фреквентен опсег: 33Hz - 20kHz (-6dB)
 • Аудио влезови: 1 оптички, Bluetooth, USB наменет само за обновување на софтвер
 • USB порт: Тип А

Можеби би ве интересирало

Recently viewed