Звучник | JBL | Bar 800


Цена:
ден 55,990

Description

Вистински 3D сараунд звук.
Направете вистинска филмска ноќ и дозволете вашата музика да ве придвижи до нови височини со вкупна моќност од 720 W излезна моќност и возбудливиот бас од сабвуферот од 10 инчи. JBL Bar 800 со Dolby Atmos® вклучува два драјвери и два звучници – сателити со батерии кои можат да што се вадат и да создадете извонредно 3D кино искуство без дополнителни кабли. Никогаш не пропуштајте ниту еден збор со нашата PureVoice технологија, која гарантира за дијалозите да се јасни дури и кога другите звуци се најгласни. И кога ќе бидете подготвени да се ослободите, стримувајте ја вашата омилена музика од AirPlay, Alexa Multi-Room Music (MRM) или вградениот Chromecast™.

Технички спецификации

 • Звучен систем: 5.1.2 канал
 • Напојување: 100 - 240V AC, ~ 50/60Hz
 • Вкупна излезна моќност на звучникот (Max @THD 1%): 720W
 • Излезна моќност на саундбарот (Max @THD 1%): 340W
 • Излезна моќност на сараунд звучникот (Max @THD 1%): 2x40W
 • Излезна моќност на сабвуферот (Max @THD 1%): 300 W
 • Сабвуфер драјвер: 10" (260 мм)
 • Литиумска батерија: 3.635V, 3283mAh
 • Времетраење на батеријата на сараунд звучникот: до 10 часа (може да варира во зависност од типот на содржината и ниво на јачина)
 • Број на HDMI видео влеза: 1
 • Број на HDMI видео излез (со зајакнат аудио повратен канал, eARC): 1
 • HDMI HDCP верзија: 2.3
 • Фреквентен опсег: 35Hz - 20kHz (-6dB)
 • Аудио влезови: 1 оптички, Bluetooth, USB наменет само за обновување на софтвер
 • USB порт: Тип А

Можеби би ве интересирало

Recently viewed