Звучник | JBL | Bar 1000


Цена:
ден 75,990

Description

Искусете филмови, музика и игри со звук што ве става во средината на акцијата, благодарение на вкупната излезна моќност од 880 W и громогласниот 10” бас на сабвуферот. JBL Bar 1000 има MultiBeam™ и четири моќни драјвери - два во саундбарот и два во страничните звучници кои се одвојуваат од саундбарот - за да ве обвиваат во сфера на Dolby Atmos® и DTS:X 3D опкружувачки звук. Никогаш нема да пропуштите ниту еден збор со нашата технологија PureVoice, поради која дијалогот е јасен дури и кога другите звуци се најгласни. Кога сте подготвени за музика, пуштете ја вашата омилена плејлиста од AirPlay, Alexa MRM и вградениот Chromecast™ и со тоа ќе се почувствувате како бендот да е покрај вас. Имајте одлична вечер без да ја напуштите дневна соба.

Технички спецификации

 • Звучен систем: 7.1.4
 • Напојување: 100 - 240V AC, ~ 50/60Hz
 • Вкупна излезна моќност на звучникот (Max @THD 1%): 880W
 • Излезна моќност на саундбарот (Max @THD 1%): 440W
 • Излезна моќност на сараунд звучникот (Max @THD 1%): 2x70W
 • Излезна моќност на сабвуферот (Max @THD 1%): 300 W
 • Сабвуфер драјвер: 10" (260 мм)
 • Литиумска батерија: 3.635V, 3283mAh
 • Времетраење на батеријата на сараунд звучникот: до 10 часа (може да варира во зависност од типот на содржината и ниво на јачина)
 • Број на HDMI видео влеза: 3
 • Број на HDMI видео излез (со зајакнат аудио повратен канал, eARC): 1
 • HDMI HDCP верзија: 2.3
 • Фреквентен опсег: 33Hz - 20kHz (-6dB)
 • Аудио влезови: 1 оптички, Bluetooth, USB наменет само за обновување на софтвер
 • USB порт: Тип А

Можеби би ве интересирало

Recently viewed