Електрична четка за заби | Philips | HX6850 / 47


Цена:
ден 9,299

Description

 • Електрична четка за заби
 •  Sonicare ProtectiveClean 5100
 •  Црна боја
 •  Вграден сензор за притисок
 •  62000 пулсации во минута
 •  Користење до 2 недели со 1 полнење
 •  Алармира доколку се четка пресилно
 •  Алармира за замена на четката
 •  3 начини на работа
 •  До 7 пати го намалува каменецот на заби од обична четка
 •  Кутија за патување

Можеби би ве интересирало

Recently viewed