Електрична четка за заби | Philips | HX6800 / 35


Цена:
ден 10,999

Description

 •  Sonicare ProtectiveClean 4300
 •  СЕТ од 2 четки
 •  1х црна боја и 1х розева боја
 •  Вграден сензор за притисок
 •  62000 пулсации во минута
 •  Користење до 2 недели со 1 полнење
 •  Алармира доколку се четка пресилно
 •  Алармира за замена на четката
 •  3 начини на работа
 •  До 7 пати го намалува каменецот на заби од обична четка
 •  Кутија за патување
 •  Глава на четка W2 Optimal White

Можеби би ве интересирало

Recently viewed