Електричен апарат против инсекти | ST | JN-01-6W


Цена:
ден 799

Description

  •  Ефикасен против комарци
  •  До 30м2 покривен простор
  •  Моќност 6W
  •  Должина на кабел 1.2м
  •  1000V моќ на уништување
  •  Тип на светло 6W T5 BL
  •  Димензии 10.9x11.3x30.9 цм

Можеби би ве интересирало

Recently viewed