Депилатор | Philips | BRE700 / 00


Цена:
ден 5,799

Description

 •  2 брзини
 •  Број на дискови 32
 •  Керамички дискови
 •  Суво и мокро користење
 •  LED светло
 •  Капаче за максимален комфорт
 •  Капаче за деликатни зони
 •  Торбичка
 •  Четка за чистење
 •  15V / 5.4W
 •  Battery Type: Li-ion
 •  40 мин. Работа
 •  Брзо полнење 2 часа

Можеби би ве интересирало

Recently viewed