Глувче | Modecom | Volcano Jager

Попуст 8%

Цена:
ден 1,199 ден 1,299

Description

 • Димензии: 124 x 66,1 x 40 mm или 119 x 66,1 x 40 mm
 • Прекинувачи: Технологија Hot-Swap
 • Рок на прекинувач (број на кликови): 10 MLN Huano и 5 MLN Kailh (вклучена тивка вештерка)
 • Сензор: Pixart PAW-3327
 • LED RGB: да, цели 16,7 милиони бои
 • Фреквенција на земање примероци: 1000Hz
 • DPI: 12000
 • Број на копчиња: 6 програмабилни + 1 на дното
 • FPS: 6200
 • Напојување: USB
 • Тежина: 69 g (без кабел)
 • Должина на кабел: 18 м
 • ОС: компатибилен со Windows, Linux, Mac OS
 • Софтвер: да (Windows)

Можеби би ве интересирало

Recently viewed