Глувче | Hyper X | Pulsefire Haste


Цена:
ден 3,690

Description

  • Ултра лесно
  • 59 гр
  • Хекс дизајн
  • Саќе школка
  • Хиперфлекс кабел
  • До 16000 DPI
  • 6 програмабилни копчиња

Можеби би ве интересирало

Recently viewed