Глувче | Hyper X | Pulsefire Haste 2


Цена:
ден 6,790

Description

  • Ултра лесен
  • 61 гр
  • Траење на батеријата од 100 часа
  • Двојно безжично поврзување
  • Прецизен сензор

Можеби би ве интересирало

Recently viewed