Глувче | Hyper X | Pulsefire Haste


Цена:
ден 6,790

Description

  • Ултра леснo
  • 61 гр
  • Траење на батеријата од 100 часа
  • 2,4 Ghz безжичен
  • Саќе школка
  • Хекс дизајн
  • До 16000 DPI
  • 6 програмабилни копчиња

Можеби би ве интересирало

Recently viewed