Глувче | Cooler Master | MM720

Попуст 8%

Цена:
ден 2,199 ден 2,399

Description

  • Оптички сензор PixArt
  • LK оптички микро прекинувачи
  • 7 Поставување DPI на ниво
  • Стапка на гласање од 1000 Hz
  • 6 програмабилни копчиња
  • 32-битен ARM Cortex M0+ процесор
  • Лесна школка од саќе

Можеби би ве интересирало

Recently viewed