Глувче | Cooler Master | MM310

Попуст 25%

Цена:
ден 1,499 ден 1,999

Description

  • Street Fighter 6 Chun-Li Edition
  • Прилагодлив 12000 DPI
  • Дланка|Канџи зафат
  • Оптички сензор PixArt
  • Ултраткаен кабел
  • Тефлонски стапала
  • RGB осветлување

Можеби би ве интересирало

Recently viewed