Глувче | ASUS | Strix Impact III

Попуст 21%

Цена:
ден 1,650 ден 2,099

Description

  • USB-A жична врска
  • 12000 dpi со отстапување од 1% водечка класа
  • Оптички сензор од 300-ips и стапка на гласање од 1000 Hz
  • Прилагодливи поставки за чувствителност
  • Пет програмабилни копчиња
  • Приспособливо RGB осветлување
  • Дизајн на кабли со плетенка
  • Три профили на вградена меморија
  • Животен век од 70 милиони кликнувања
  • Модуларни копчиња со лев и десен клик

Можеби би ве интересирало

Recently viewed