Глувче | ASUS | Gladius III

Попуст 45%

Цена:
ден 3,299 ден 5,999

Description

  • Класичен асиметричен глушец за игри со специјално наместени 26000 dpi со 1% отстапување
  • Инстант активирање на копчето
  • Ексклузивен Push-Fit Switch Socket II
  • ROG естетски изгравиран со ласер
  • ROG Omni стапала на глувчето
  • ROG Paracord и Aura Sync RGB осветлување

Можеби би ве интересирало

Recently viewed