Гејмерско столче | Viper

Попуст 12%

Цена:
ден 10,999 ден 12,499

Description

  • Црна со зелена боја
  • Со одмор за стапала
  • Максимална тежина до: 150 g
  • Расклопување (до 160°)
  • Број на ногарки: 5
  • Висина: 135cm (максимум)
  • Ширина: 70 см
  • Ширина на седиштето: 52
  • Материјал: екокожа

Можеби би ве интересирало

Recently viewed