Гејмерско столче | Cooler Master

Попуст 17%

Цена:
ден 9,999 ден 11,999

Description

 • Вкупен опсег на висина: 114-122 cm / 44,9"-48,0"
 • Висина на потпирачот за грб: 74 cm / 29,1"
 • Ширина на потпирачот за грб: 53 cm / 20,9"
 • Потпирач за рака до потпирач за рака: 68 cm / 26,8"
 • Ширина на седиштата (вклучувајќи ги страните): 54 cm / 21,3"
 • Површина за седење: 54 cm / 21,3"
 • Длабочина на седиштето: 51 cm / 20,0"
 • Дијаметар на основата: 70 cm / 27,6"
 • Врв од под до седиште: 45-53 cm / 17,7"-20,9"
 • Прилагодливост во висина: 8 cm / 3,1"
 • Наведнете 90-135 степени
 • Поправен потпирач за рака
 • Ергономска перница на потпирачот за глава
 • Ергономска лумбална поддршка
 • Надворешен материјал Перфориран PU
 • Внатрешен материјал Пена со висока густина
 • Материјал за рамка иверица
 • Основа (нога) Најлон
 • Кастер: 60 mm / 2,4"
 • Класа на лифт за гас: 4
 • Нето тежина: 17,6 kg / 38,8 lbs
 • Бруто тежина: 20,1 kg / 44,3 lbs
 • Макс. Тежина оптоварување: 120 kg / 265 lbs

Можеби би ве интересирало

Recently viewed