Гејмерско столче | Cooler Master

Попуст 6%

Цена:
ден 15,999 ден 16,999

Description

 • Вкупен опсег на висина: 125-133 cm / 49,2"-52,4"
 • Висина на потпирачот за грб: 82 cm / 32,3"
 • Ширина на потпирачот за грб: 57 cm / 22,4"
 • Потпирач за рака до потпирач за рака: 75 cm / 29,5"
 • Ширина на седиштата (вклучувајќи ги страните): 53 cm / 20,9"
 • Длабочина на седиштето: 57 cm / 22,4"
 • Дијаметар на основата: 70 cm / 27,6"
 • Прилагодливост на потпирачот за рака: 28-36 cm / 11,0"-14,2"
 • Врв од под до седиште: 45-53 cm / 17,7"-20,9"
 • Прилагодливост во висина: 8 cm / 3,1"
 • Наведнете 90-180 степени
 • Потпирач за рака 1D
 • Кастер 60 mm / 2,4"
 • Класа на лифт за гас: 4
 • Нето тежина: 21,5 kg / 47,4 lbs
 • Бруто тежина: 24 kg / 52,9 lbs
 • Макс. Тежина оптоварување: 150 kg / 330 lbs

Можеби би ве интересирало

Recently viewed