Гејмерско столче | Cooler Master

Попуст 14%

Цена:
ден 30,999 ден 35,999

Description

 • Вкупен опсег на висина: 124-134 cm / 48,8"-52,8"
 • Висина на потпирачот за грб: 78 cm / 30,7"
 • Ширина на потпирачот за грб: 54 cm / 21,3"
 • Потпирач за рака до потпирач за рака: 75 cm / 29,5"
 • Ширина на седиштата (вклучувајќи ги страните): 61 cm / 24,0"
 • Површина за седење: 61 cm / 24,0"
 • Длабочина на седиштето: 54 cm / 21,3"
 • Дијаметар на основата: 68 cm / 26,8"
 • Дебелина на челична плоча: 1,5 мм
 • Прилагодливост на потпирачот за рака: 29-36 cm / 11,4"-14,2"
 • Врв од под до седиште: 48-58 cm / 18,9"-22,8"
 • Прилагодливост во висина: 10 cm / 3,9"
 • Наведнете: 90-180 степени
 • Потпирач за рака: 3D
 • Потпирач за глава: Интегриран потпирач за глава (горе/долу)
 • Лумбална поддршка: Вградена 2D лумбална поддршка (горе/долу, напред/назад)
 • Надворешен материјал :Потпирач за грб: MuscleFlex® мрежа, седиште: перфориран PU
 • Внатрешен материјал: Ладно обликувана пена со висока густина
 • Материјал за рамка: Челик
 • Основа (нога): Алуминиум
 • Кастер: 75 mm / 3,0"
 • Класа на лифт за гас: 4
 • Нето тежина: 26,3 кг
 • Бруто тежина: 31,2 кг
 • Макс. Тежина оптоварување: 150 kg / 330 lbs

Можеби би ве интересирало

Recently viewed