Гејмерско столче | Cameleon

Попуст 14%

Цена:
ден 11,999 ден 13,999

Description

  • Црно со LED СВЕТЛО + ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЊЕ
  • Максимална тежина до 150 kg
  • Расклопување (до 160°)
  • Број на ногарки: 5
  • Висина: 135cm (максимум)
  • Ширина: 70 см
  • Ширина на седиштето 38 см
  • Материјал: екокожа

Можеби би ве интересирало

Recently viewed