Генератор на пареа | ST | SG - 2700HGB


Цена:
ден 5,999

Description

 •  Керамичка плоча
 •  2700W моќност
 •  90гр/мин пареа
 •  Загрева за 45 сек
 •  Систем против капење
 •  Систем против бигор
 •  Самочистење
 •  Спреј функција
 •  Вертикална пареа
 •  Регулационен термостат
 •  Заштита од прегревање
 •  1100мл транспарентен резервоар
 •  1.7м должина на кабел

Можеби би ве интересирало

Recently viewed