Вага | ST | KS - E5W


Цена:
ден 699

Description

  • Темперно стакло 4мм
  •  Голем ЛЦД Дисплеј
  •  5кг капацитет
  •  Градуација од 1гр
  •  TARE функција
  •  Автоматско вклучување и исклучување
  •  Индикатор за преоптоварување и за слаба батерија
  •  Опремена со 4 прецизни сензори
  •  Користи 1x CR2032 батерија која е вклучена

Можеби би ве интересирало

Recently viewed