Бронзан | Dr. Viton


Цена:
ден 1,049

Description

Состојки:

  • Betacarotene – 7mg
  • Licopen – 3mg
  • Lutein – 3mg
  • Zeaxantin – 1mg
  • L-tyrosine – 50mg
  • Niacin (Vitamin B3) – 10mg
  • Vitamin C – 80mg
  • Curcuma longa extract – 20mg
  • Copper Gluconate – 0.5mg
  • Sodium Selenite – 30mcg.

Препорачана доза: 1 капсула на ден.
Напомена: Не ја надминувајте препорачаната доза.
Да се чува на ладно и суво место, вон дофат на деца.
Производот не е замена за разновидна и избалансирана исхрана.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed