Бокал | ST | WK-T17W22


Цена:
ден 1,199

Description

  •  2200W
  •  1.7л капацитет
  •  Скриен греач кој не се гледа
  •  Автоматско исклучување
  •  Заштита од вклучување на празно
  •  Безжичен со база
  •  Индикатор за работа

Можеби би ве интересирало

Recently viewed