Бокал за филтрирање вода | Philips | AWP2943WHT3 / 58


Цена:
ден 1,499

Description

 • Бела боја
 •  2.6 литри кацитет на садот
 •  2 дополнителни филтри
 •  1.5 литри филтрирана вода
 •  проток на вода 0.3 L/min
 •  Дигитален Тајмер
 •  Микрофилтрација
 •  Philips Micro X-Clean ги намалува хлор, бигор, тешки метали и други загадувачи како микропластика и PFOA
 •  1 филтер
 •  Заменски филтри AWP210/AWP211/AWP212
 •  Замена на филтер на 1 месец

Можеби би ве интересирало

Recently viewed