Блендер | ST | TB-K510WG


Цена:
ден 2,499

Description

  •  500W
  •  Стаклен сад со капацитет од 1.5л
  •  4 брзини + пулс функција
  •  Заштита од прегревање
  •  Сечила од нерѓосувачки челик
  •  1.5м должина на кабел

Можеби би ве интересирало

Recently viewed