Блендер со вакум | Bosch | MMBV625M


Цена:
ден 26,300

Description

 • Димензии - 438 x 191 x 195 mm
 • Максимална моќност - 1.000 W
 • Макс. брзина на ротација - 37.000 мин-1
 • Нето маса - 6,1 кг
 • Материјал на чашата за мешање - Пластика
 • Капацитет - 1,5 л
 • Должина на електричен кабел за напојување - 100,0 см
 • Безбедносен уред - Автоматско безбедносно заклучување со вклучување, осигурувач за преоптоварување, Безбедносна брава, Безбедносен прекинувач
 • Чаша за мешање отпорна на мраз - Да
 • Број на поставки за брзина - Без чекор
 • Вклучени додатоци - 1 x шише за одење со правосмукалка, 2 x кутија за складирање со вакуум

Висококвалитетен дизајн за да ги задоволи најригорозните барања.
Апаратот Bosch со својот наградуван дизајн користи висококвалитетни материјали и го привлекува вниманието на вашата кујна. Уредот е вистинско ремек дело и кога станува збор за подготовка на свежи смути и пијалоци.

Пластични делови без BPA за здрава и безбедна подготовка.
Уживајте во подготовката со мир на умот! Сите пластични компоненти кои можат да дојдат во контакт со храната се без БПА. Благодарение на пластиката без БПА, подготовката на храната е загарантирана здрава, безбедна и удобна.

Автоматска програма за лесно чистење.
Чистењето по подготовката обично бара време. Но, не со овој блендер. Благодарение на програмата за чистење, бокалот на блендерот речиси сам се чисти со притискање на копче. Деловите се безбедни за миење садови и сечилото може едноставно да се исчисти под млаз вода.

100% вкус – помалку меурчиња и слоеви, повеќе природни бои.
Сега можете да креирате совршени смути со интензивен вкус. Смудињата измешани во вакуум имаат многу кремаста, хомогена текстура со помалку меурчиња и помалку слоеви и подобар изглед со поприродни бои во споредба со стандардното мешање.

Четири автоматски програми со притискање на копче.
Нема повеќе претпоставки за тоа кога е готов смути. Практичното автоматско копче ја стартува функцијата за автоматско вакумирање и мешање. Понатамошните практични функции вклучуваат само правосмукалка, дробење мраз и програма за чистење. Покрај тоа, има и функција за пулс и рачно поставување на променлива брзина.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed