Безжични слушалки | JBL | T770NC | Виолетови


Цена:
ден 6,990

Description

Вашата музика, без бучава.
Кога вашата музика е вклучена, ништо друго не е важно. Безжичните слушалки JBL Tune 770NC со Adaptive Noise Cancelling го исполнуваат тоа ветување цел ден - и подолго, додека ве штедат од несаканите звуци. Со до 70 часа траење на батеријата, лесно ќе ја поминете напорната недела со нивно користење и сепак ќе имате доволно JBL Pure Bass Sound за да го поминете викендот. И ако навистина ви треба брзо полнење, 5 минути ви даваат дополнителни 3 часа музика. JBL Tune 770NC можат лесно да се поврзат и со два Bluetooth® уреди истовремено, така што никогаш нема да пропуштите повик додека гледате филм на вашиот таблет. Со бесплатната апликација JBL Headphones, можете да го приспособите звукот според вашиот вкус. И гласовните насоки ќе ве водат низ функциите. Управувајте со вашите повици и со гласовниот асистент без проблеми директно од вашиот телефон и користете VoiceAware за да се слушате себеси кога зборувате. Само изберете ја бојата што најмногу одговара на вашата атмосфера и почнете да се забавувате.

Технички спецификации

 • Големина на драјверот: 40 mm
 • Тип на батерија: Литиум-јонска батерија (690 mAh/ 3,7V)
 • Време на полнење: 2 часа од празно
 • Време за репродукција на музика со вклучен BT и исклучено ANC: до 70 ч
 • Време за репродукција на музика со вклучен BT и ANC вклучен: до 44 часа
 • Време на репродукција на музика со AUX и вклучено ANC: до 30 ч
 • Време за разговор со ANC вклучено: до 30 часа
 • Време на разговор со исклучено ANC: до 39 часа
 • Фреквентен одговор: 20 Hz – 20 kHz
 • Импеданса: 32 оми
 • Верзија на Bluetooth: 5.3
 • Фреквентен опсег: 2,4 GHz - 2,4835 GHz

Можеби би ве интересирало

Recently viewed