Безжични слушалки | JBL | T670NC | Црни


Цена:
ден 5,990

Description

Вашата музика, без бучава.
Леснотија, удобност и одличен звук. Со безжичните слушалки JBL Tune 670NC приспособливо поништување на шум, ги имате сите три. Со траење на батеријата до 70 часа, JBL Tune 670NC ќе ве изведе во текот на неделата, без потреба од полнење. И ако навистина ви треба брзо полнење, 5 минути ви даваат дополнителни 3 часа музика или само приклучете го кабелот за слушалки за да продолжите со забавата. JBL Tune 670NC се поврзува со два Bluetooth® уреди истовремено, така што никогаш нема да пропуштите повик додека гледате филм на вашиот таблет. Со бесплатната апликација JBL Headphones, можете да го приспособите звукот според вашиот вкус. И гласовните насоки ќе ве водат низ функциите. Управувајте со вашите повици и гласовниот асистент без проблем директно од телефонот и користете VoiceAware за да се слушате себеси кога зборувате. Сето ова, плус можете да ја изберете бојата што најдобро ја претставува вашата атмосфера.

Технички спецификации

 • Големина на драјверот: 32 mm
 • Тип на батерија: Литиум-јонска батерија (690 mAh/ 3,7V)
 • Време на полнење: 2 часа од празно
 • Време за репродукција на музика со вклучен BT и исклучено ANC: до 70 ч
 • Време за репродукција на музика со вклучен BT и ANC вклучен: до 44 часа
 • Време на репродукција на музика со AUX и вклучено ANC: до 30 ч
 • Време за разговор со ANC вклучено: до 30 часа
 • Време на разговор со исклучено ANC: до 39 часа
 • Фреквентен одговор: 20 Hz – 20 kHz
 • Импеданса: 32 оми
 • Верзија на Bluetooth: 5.3
 • Фреквентен опсег: 2,4 GHz - 2,4835 GHz

Можеби би ве интересирало

Recently viewed