Балсам за усни со SPF 30 | Alga Maris | 15 ml


Цена:
ден 710

Description

SPF30 Ocean & Mountain балсамот за усни е дизајниран за заштита на вашите усни, особено сензитивни на надворешен стрес во сите екстремни ситуации: високо УВ изложување, ветер, вода, сол итн, значително за време на спортски активности.
Како резултат на блиска соработка помеѓу нашата лабораторија и нашите атлети, сертифицираниот органски балсам за усни е најдобрата комбинација од научна експертиза и практичност.

Неговата тајна лежи во ултра-техничката формула: штити од УВ зраци и негативните ефекти на слободните радикали, истовремено формирајќи долготраен заштитен слој, заштитувајќи ги усните од надворешен стрес, спречувајќи нивно сушење и обезбедувајќи удобност и флексибилност.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed