База за шминка | Pearly N24 | 30 ml


Цена:
ден 1,975

Description

Коректор и база за шминка 2-во-1 од COULEUR CARAMEL е збогатен со избрани органски масла, природни пигменти и минерали за обновен сјај и изедначен тон на кожата.

Овој хранлив производ оптимално ја подготвува кожата за нанесување шминка, го намалува оштетувањето на пудрата, а истовремено прикрива мали несовршености на кожата.

Погоден за сите типови кожа.

Го подобрува изгледот на тенот.

Овозможува сјај.

Веганско потекло.

Нанесете на целото лице или на одбраните места пред да нанесете пудра.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed