Антиоксидантен серум со витамин Ц | Oblepikha C Berrica | 30 ml


Цена:
ден 420

Description

Овој серум за лице помага да се подобри изгледот на кожата, давајќи и свеж тен и природен сјај.

Органскиот хидролат од волчји трн поттикнува подобрување на целосната состојба на кожата, зголемувајќи ги еластицитетот и хидратацијата.

Витаминот Ц го подобрува самостојниот природен, одбранбен механизам на кожата, забрзувајќи го обновувачкиот процес.

Витаминот А допринесува до одржување на чиста кожа и сјај.

Витаминот А е моќен антиоксидант кој помага да се минимизираат знаците на предвремено стареење.

Нанесете мала количина на чисто лице наутро и/или навечер.

Да се користи 1-2 пати дневно.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed